lördag 5 april 2014

Snabbjobb lördag 5/4

Hade egentligen inte tänkt åka in till banan idag eftersom vi har fina träningsvägar hemmavid. Kunde dock inte låta bli, orsaken till det: Helt enkelt för att det är så himmelens trevligt att befinna sig på Skelleftetravets stallbacke på lördagförmiddagarna.

Massor med folk och hästar i rörelse. Många potentiella sparringpartners. Mycket prat, en del seriöst och en del som kan kategoriseras som strunt. Många förhoppningar inför den stundande säsongen. Hästar som tappar vinterpäls och finner sommarform osv. Fantastisk stämning helt enkelt.

Hade med mig Odile och Katla. Båda fick gå dubbla heat nånstans runt 37 / 2000m med genomgående snabba avslutningar. Båda känns riktigt fina. Odile startar om nio dagar i Boden och Katla, nja, får se hur det blir med henne. Hon kommer att starta i mitten av maj och kanske, kanske en start innan dess också, men det får vi se.

Det anmärkningsvärda med dagens förmiddag på Skelleftetravet var att i ett av heaten deltog tre kriteriefinalister från fjolåret: Bodbäckssiv, Katla Kiro och Grönli Margrethe. Det är sålunda inte bara kvantitet utan också kvalité när det kommer till snabbjobben i schtaan!

Nu är det bara sju dagar kvar till nästa gång!

Jerker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar