söndag 26 oktober 2014

Statusuppdatering

Uppdatering av hästarnas status för dagen:

Ängskalla - tränas ganska hårt för närvarande. Varierad träning, intervaller i backe, långa intervaller i mindre kuperad terräng (4 x 1500 m med en puls på max 205), pullert. Startar sannolikt nästa gång på Bergsåker 9/11.

Odile Kiro - har inte haft en sele på sig sedan starten i augusti. Jag blev less, hon verkade vara det också. Börjar om med träningen kommande helg. Det blir tuff träning i några månader, så får vi se om hon tänder till och börjar tävla bättre mot slutet av vintern. I annat fall blir hon fölmärr till våren.

Katla Kiro - har tränats hårt den sista tiden. Fokus på fart och rytm. Och ett ständigt letande efter den rätta balanseringen. Känns ganska ok. Startar på torsdag på Umåker.

Ängslilja - Joggar på. För närvarande ligger dosen på sex km ca fem ggr / vecka. Hon får öka på med en km till efter månadsskiftet. Jag försöker lägga in några femhundrametersintervaller i 2.30-fart varje träningspass.

Duracell Av Friheten (barnens shettis) - Jag fick åka med i rockarden idag. Känns som att formen är i stigande. Startar: tja, det vette fåglarna, om ens de.

Jerker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar