tisdag 29 juli 2014

Det är mycket nu

Dåligt med bloggande nu. Har försökt att hitta en tjugofemte timme under nåt dygn här på slutet, allt för att hinna skriva några rader, dock har jag inte gått i land på det.

Sen sist så har Ängskalla tagit en närmast heroisk andraplats på Solänget, jag själv har gjort en bra och en dålig styrning (den förstnämnda var värd ett bättre öde än den sjätteplats det blev, men en incident 500 kvar spolierade våra chanser), varit på fest med Skellefteå- och Bergsåkersamatörer, jobbat på med förberedelser inför Derbyt, i princip gjort klart med ett köp av våra barns första ponny + allt "det vanliga" som ska göras.

Men nu börjar det lugna ner sig. Not. Ner till Dannero och kolla in och representera rikssleipner under Kriterieuttagningarna tisdagmorgon (idag), ta emot ponnyn ikväll, på onsdag blir det att sko Katla och packa inför avfärden till Östersund på torsdagmorgon, När allt är packat och klart är det Sleipnermöte med vår lokalavdelnings styrelse.

Nåja, det är inte synd om mig. Av dessa anledningar i alla fall. Men det är i alla fall ett försök till förklaring varför det inte haglar blogginlägg för dagen.

Nu blir det hopp i säng för en lite kortare nattsömn och sen bär det av till Dannero imorgon bitti.

Vi kanske ses där!

Jerker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar