fredag 15 augusti 2014

Ny kusk på Katla

Katla startar i Boden ikväll. Ove A Lindqvist är inte på plats så John Östman kör istället. Ska nog gå bra det också. Katla är ganska okomplicerad, dessutom möter hon några hästar som är huvudet högre än henne själv, så det lär bli en defensiv styrning.

Kalla ska också ut. Startar i ett "vanligt" snabbloppsgäng, dvs de motståndare som hon vanligtvis möter i vardagstravet uppe i norr. Jag har en dålig feeling inför denna start av flera anledningar. För det första var Kalla lite för nervös inför förra starten vilket såklart inte var optimalt, sedan så har hennes framfötter blivit slitna av det myckna tävlandet så idag blir det dojor runt om. Som grädde på moset så känns det som att flera av våra konkurrenter idag har en stigande formkurva, vilket hon inte har. Det enda som egentligen känns bra, är att när allt känns åt pipsvängen på förhand, så brukar hon prestera som bäst.

Till sist några ord om streetracen i Göteborg igår; Det pratas och skrivs mycket om vilken succé det var och vad bra reklam det var för travet. Någon sa också att det inte är ofta som travet får utrymme på Göteborgspostens förstasida. Succé, reklam och förstasida i lokalpressen, det låter i mina öron som en V75-dag på hemmaplan i Skellefteå. Som inte kördes detta år. Sa han bittert.

Nu blir'e ut och packa inför kvällens begivenheter.

Spänn banden!

Jerker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar