lördag 9 augusti 2014

Bron

Högakustenbron - underifrån
Bron på bilden åker man i de allra flesta fall över. Men det är betydligt roligare att åka under densamma, i synnerhet med Ådalen III, kvällen inför något av Danneros största kallblodslöpningar. Igår kväll gjorde jag och hustrun just det. Inför dagens spännande start med Ängskalla i Guldtäcket.

Dock var det bara ogjort att vi missade båten. Vi var på helt fel ställe vid helt fel tillfälle. Närmare bestämt två mil från båten trettiotvå minuter innan den skulle lätta ankar. Och då hade vi inte hunnit byta om till finkläder heller. Men vi tokkörde och hann i tid. Med en minuts marginal. Bytte om gjorde vi på parkeringen i anslutning till kajen. 

Slutet blev således så småningom, precis som smörgåsbordet på båten, gott!

Kalla då? Ja, hon äter, dricker och verkar ta resan med ro. Hon har med sig Katla för att övernattningen ska bli så optimal som möjligt. Vi tror på en bra prestation senare i eftermiddag. 

Du trogne läsare av bloggen får här en, hittills i alla fall, unik inside information: Vi kör Kalla i jänkarvagn för första gången. Kan bli pannkaka, men kan också bli hur bra som helst. Testade i jobb tidigare i veckan och det kändes kanon, då i alla fall. 

Jerker. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar