söndag 11 november 2018

Fick lite feeling

Fick lite bloggarfeeling. Det var länge sedan sist och massor med vatten har runnit under broarna, vilket gör att detta väl inte ens är att betrakta som en comeback i bloggosfären utan nästan mer som en uppstart i densamma. Så jag gör väl så här att jag börjar med att gå igenom de hästar vi har i stallet, på gården och på träningslistan. En och en, en per dag, typ. Se det lite som en lucköppningsträning inför de tider som komma skall vetja!

Mira Kiro. Hon har inte fått sitt officiella namn ännu. Hon föddes i mitten av maj detta nådens år. Stoföl efter Bork Odin och undan Ängskalla. Heders-Kallas första föl. Vi har väl inte varit i så värst mycket kontakt med varandra ännu men det är så här långt ett fint föl och med den stammen så bör det finnas förutsättningar för inte så lite spring i benen. Mira har varit på turné med sin mamma i sommar, detta för att försöka få sig ett syskon till livs och det ser ut att gå vägen så här långt. Mira fick ett chip i halsen för några veckor sedan och finns därmed snart "på riktigt". Ett tempchip för övrigt, jag hoppas verkligen att alla sätter in sådana from now on. De är helt överlägsna när man sedan ska tempa hästarna, resten av deras respektive liv.

Mira kommer inom den allra närmaste tiden att skiljas från sin mor, inte för att vi brukar ha så bråttom med detta egentligen, men det är några andra småttingar på väg in i stallet och då vore det skönt att ha avskiljningen avklarad innan dess.

Ha de gott!

/ Jerker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar