måndag 8 december 2014

Drömrubriken

"Katla Kiro bröt Super-Siljes segersvit". Det vore en nåd att stilla bedja om, att få läsa den rubriken i tryckt eller digital form, kommande helg och då gärna på en mer seriös och än mer vedertagen plattform än denna blogg.

På fredag ställs alltså Katla mot Drottningen från Dovre, Lannem Silje, i ett fyraårslopp på Bergsåker. Dessutom finns det ett helt gäng med andra riktigt fina kullkamrater på startlinjen. Och som grädde på moset står Katla som vanligt knasigt till propositionsmässigt. Vi siktar på en matlapp i första hand. Skulle hon inte nå den så må det vara hänt, hon åker ju framför allt dit som resesällskap till sin polare Ängskalla.

Ängskalla startar i ett "vanligt" stolopp öppet för alla märrar. Loppet ser på förhand ut som de gjort på slutet, bortsett från den allra senaste V75-starten. Ser väl inte helt omöjligt ut att det kan bli en hygglig placering om hon löper upp till normalt kunnande. Och gör hon inte det så må det vara hänt, hon åker ju framför allt dit som resesällskap till sin polare Katla.

Helt ärligt, jag vet inte vem som spelar huvudrollen och vem som är sällskap denna gång.

Jerker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar