söndag 4 maj 2014

Tillbaka i gängorna

Helgen har varit hektisk men oooh så intressant. Och kul. Möten i dagarna tre i Umeå. I fredags diskuterade Sleipners riksstyrelse framför allt motioner till gårdagens efterföljande årsstämma och helgen avslutades med ytterligare ett möte idag då vi började blicka framåt och lägga upp arbetet för det kommande verksamhetsåret.

Sleipner är en lika viktig som väl fungerande förening. Det är en ynnest att få jobba i och för föreningen och i förlängningen för den kallblodiga travarrasen. Det känns bra att det faktiskt går att påverka vår egen vardagssituation med hästarna genom vår intresseorganisation. Att vi dessutom är många som gör detta arbete tillsammans och att det är roligt gör inte saken sämre.

Nu ikväll har jag så sakteliga börjat smälta helgens intryck och hittat in i mina egna gängor igen. Både travsele / speedcart och arbetssele / pullert är testkörda och glädjande nog så funkar utrustningen precis lika bra som när jag senast använde den. I förrgår morse.

Nu kämpar vi på med vardagen några dagar. Sen blir det fest igen. På fredag, då Kalla och Katla ska starta i Umeå. Ständigt detta Umeå. Mer om det senare i veckan.

Jerker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar