onsdag 4 oktober 2017

Vi köper in oss

Vi har bestämt oss för att fira förra fredagens framgångar med att Stall Kiro AB, dvs vi själva, köper en andel i var och en av de andelshästar som är på väg in till stallet. Så nu är vi också med på tåget. Man vill ju liksom inte stå på perrongen och se på när det åker iväg...

Vi tror stenhårt på dessa hästar och vill härigenom visa det. De har kanonstam, fin exteriör och verkar, av det lilla vi sett, också vara trevliga individer. Så förutsättningarna finns verkligen för att någon eller några av dem kommer att bli framgångsrika tävlingshästar. Vi har varit i toppen i flera stora unghästlopp de senaste åren och hoppas och tror att vi kan komma dit igen med dessa fina tjejer.

Holter Oda ("singelhästen") har varit hos oss ett tag redan och tömkörts några gånger. Hon var till en början ganska yr i mössan, men sedan vi börjat jobba med henne så har hon lärt sig snabbt. Det borgar för rätt inställning till arbete från hennes sida.

Tåga Tyra och Tåga Tilda anländer till gården om ca en vecka.

Det finns fortfarande andelar kvar i båda "paketen" och just du är mer än välkommen att joina oss på resan. Det kommer att bli kul! Det är kul att äga travhäst, jag lovar!

Ta ett snack med en kompis, en arbetskamrat eller någon i din idrottsförening och köp en andel var vetja! Spread the word!

Jerker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar