söndag 28 juni 2015

Sto-SM med Ängskalla

Snabb blogg mitt i allt packandet. Vi håller som bäst på att packa bilen inför sommarens stora mål för Ängskalla. Sto-SM i Bollnäs imorgon kväll. Vi åker redan nu i eftermiddag och kommer fram till Hälsingland sent ikväll / tidigt i natt.

Allt är precis så bra som det någonsin kan vara på förhand med Kalla. Formen, humöret och fysiken på topp. Jag vill inte byta häst med någon i loppet. Däremot finns det ett par som jag skulle vilja byta startspår med... Vi fick ett på förhand mycket besvärligt utgångsläge medan några av huvudkonkurrenterna fick ett desto bättre dito. Men det är bara att gilla läget och hoppas att Ove i jollen kan göra något bra av det i alla fall. Jag hoppas och tror att vi kommer hem med en ordentlig slant. Första priset i loppet är 0,25 miljoner kronor. Även om vi inte gå segrande ur striden så är det fina pengar där bakom också.

Katla följer också med på resan, som sällskap i första hand men hon ska även tävla. Också i hennes lopp körs det om ett sexsiffrigt belopp i förstapris. Hon möter dock ett, för henne, betydligt hårdare gäng. Bl a världens just nu bästa kallblodstravare Lannem Silje. Hoppas även här på en slant, även om den sannolikt kommer att bli ganska svårt.

Ciao!

Jerker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar